Opdatér programdatabaser

Kaspersky-programmet downloader opdateringer fra Kaspersky opdateringsservere, som er Kasperskys HTTPS-servere, hvor programmets opdateringer offentliggøres regelmæssigt.

Bemærk: Det er nødvendigt med en internetforbindelse for at downloade opdateringer fra opdateringsserverne.

Kaspersky-programmet undersøger som standard jævnligt, om der er opdateringer på Kasperskys opdateringsservere. Hvis nye opdateringer er tilgængelige på en server, downloader programmet dem i baggrunden og installerer dem på din computer.

Start en opdatering af programmet

Du kan køre en opdatering af programmet på My Kaspersky. For mere information om opdatering af programmet på My Kaspersky, se My Kaspersky Hjælp.

Du kan ændre den måde, hvorpå Kaspersky-programmet opdaterer programdatabaserne på. Som standard opdaterer programmet databaserne automatisk.

Aktivér/deaktivér automatisk download af opdateringer til programdatabaserne

Du kan se resultaterne af udførte opdateringsopgaver i vinduet Rapporter.

Se også

Databaseopdatering